Ekologiškas obuolių actas pasižymi sveikatą gerinančiomis bakterijomis (probiotikais), susidariusios natūralios fermentacijos proceso metu. Brandintas 6-7 mėn., 5 % rūgštingumas. Malonaus obuolių kvapo ir sveikas vartojimui.

Obuolių actą galite naudoti maisto gaminime, pagardindami 1-2 arbatiniais šaukšteliais salotas, sriubas, padažus ar net gėrimus, taip pat tiesiog sumaišyti su vandeniu ir išgerti. Prieš vartojimą suplakti. 1 valg. š. ekologiško obuolių actą įpilti į stiklinę šilto vandens ir 1 arb.š. medaus (galima nedėti), išmaišyti ir gerti nieko nevalgius. Taip pat galima ekologišką obuolių acto 1 val. šaukštą su šiltu vandeniu išgerti po valgio, kai jaučiamas diskomfortas skrandyje, sutrikus virškinimui.

Persivalgius siūlome negerti virškinimą gerinančias tabletes, o išgerti natūralų obuolių actą su šiltu vandeniu po valgio.

Laikyti 2 – 20 °C vėsioje, tamsioje vietoje.
Pakuotė: stiklinis buteliukas. Talpa 330 ml. Sudėtis: ekologiškas obuolių actas.
Papildoma informacija: Pagamintas Lietuvoje. Sertifikuotas pagal LT_EKO-001.

Ekologiškas obuolių actas 5 %. NEFILTRUOTAS, NESKAIDRINTAS, NERAFINUOTAS, NEPASTERIZUOTAS

Gerdami ekologiško obuolių acto ryte galite:

  • sutvarkyti skrandžio rūgščių pusiausvyrą – refliuksą;
  • mažinti cukraus kiekį kraujyje;
  • sumažinti blogojo cholesterolio kiekį kraujyje;
  • padidinti energijos lygį organizme;
  • sustiprinti imuninę sistemą;
  • padidinti gerųjų bakterijų kiekį virškinimo sistemoje (sutrikus virškinimui po maisto, išgerti acto su šiltu vandeniu);
  • gerinti medžiagų apykaitą;
  • malšinti skausmus (dedami kompresai sergant sąnarių, stuburo ligomis);
  • moterims gali padėti normalizuoti menstruacijų ciklą, pastiprinti plaukus ir balinti odos dėmes. Moterims patartina naudoti vietoj veido toniko (actą skiedžiant vandeniu);
  • natūraliai sumažinti temperatūrą (įtrinti padus, tinka ir vaikams).